ÜGYFELEINK MONDJÁK RÓLUNK

Edwin Oudejans a Maxima Kft. tulajdonosa

Edwin Oudejans a Maxima Kft. tulajdonosa Hollandiából Magyarországra érkezve gyorsan felfedezte az éghajlat előnyeit és a napenergiában rejlő lehetőségeket, ezért úgy döntött, kiaknázza ezt a lehetőséget virágkertészetének fejlesztéséhez és napelemes rendszer telepítése mellett döntött.

A beruházást pályázat keretében valósította meg a tulajdonos. 

 2019 nyarán telepítettük a a 40,7 kWp teljesítményű napelemes rendszert, ezzel jelentős csökkenést elérve a cég villamosenergia-felhasználásában.

napelemes rendszer telepítése Vaskúton 40,7 kWp 

Csőke Antal, Bácsalmás

Gyorsaság, pontosság, megbízhatóság.

Ezeket emelte ki a közös munkánk kapcsán Csőke Antal, akivel több ízben is együtt dolgoztunk, hiszen mezőgazdasági vállalkozásának,  családi házának és gyermekei otthonának  energiaellátását is környezetbarátabbá és gazdaságosabbá tettük napelemes rendszerek telepítésével.

napelemes rendszerek telepítése Bácsalmáson

Roszik Tamás, vállalkozó

Mint tudjuk, a hazai gyümölcsöknek nincs párja. Tamásék dunavecsei családi gazdaságukban nap, mint nap azon dolgoznak, hogy ízletes, magyar sárgadinnye kerülhessen mindenki asztalára.

Mint sok fejlődő cég, így Tamásék energiahasználata is évről-évre növekszik, költségeik csökkentése érdekében döntöttek a napelemes rendszer mellett.  A mintegy 52,8 kWp teljesítményű rendszert a telephelyükön található hűtőházra építettük, mely gyorsan meghozta nekik villamosenergia-felhasználásuk csökkentésében a várt eredményt. 

 

 

napelemes rendszer telepítése Dunavecsén 52,8 kWp 

Kiss Gábor, gépészmérnök

Gáborék háztartásában a jelentős mennyiségben felhasznált villamosenergia eredményezte, hogy napelemes rendszert választottak. Mivel környezetük megóvását kiemelten fontosnak tartják, így a pénztárcabarát okok mellett ökológiai lábnyomuk csökkentése érdekében vágtak bele a projektbe.

Gábor a körültekintő utánajárást követően döntött cégünk mellett, hallgasd meg Te is, mit mondott rólunk.

napelemes rendszer telepítése Baján 6,88 kWp

Somogyi Csaba

Mindig megpróbálok a jövőmre gondolni, bebiztosítani magam és a családom, függetlenedni az energia szolgáltatóktól, ezért vásároltam napelemes rendszert és egyidejűleg hőszivattyút is.
Most már nem kell a gáz csak a főzéshez, de lehet oda sem sokáig és már nem kell a tűzifa árak miatt sem aggódnom.
Az áramszámla is nullázódni fog vagy csak nagyon minimális lesz a jövőben.
Én egy 8 kw-os rendszert rakattam fel az Energiamonitoring Kft-vel.
Ismerőseim, -mint az emberek nagy része megkérdezi-, hogy mikor fog megtérülni?

Mindig megpróbálok a jövőmre gondolni, bebiztosítani magam és a családom, függetlenedni az energia szolgáltatóktól,ezért vásároltam napelemes rendszert és egyidejűleg hőszivattyút is. Most már nem kell a gáz csak a főzéshez, de lehet oda sem sokáig és már nem kell a tűzifa árak miatt sem aggódnom. Az áramszámla is nullázódni fog vagy csak nagyon minimális lesz a jövőben. Én egy 8 kw-os rendszert rakattam fel az Energiamonitoring Kft-vel. Ismerőseim, -mint az emberek nagy része megkérdezi-, hogy mikor fog megtérülni? Ha innen közelítjük meg a kérdést valószínűleg sokára, évek múlva! Azonban nekem már nem okoz gondot a fűtés, az áramszámla nagysága, amíg ez a rendszer működik, akkor sem ha valami váratlan történne az életemben! Akkor értékelődik fel az egész, és véleményem szerint a biztonság nagyon fontos, ha megteheti az ember a jelen pillanatban, akkor nem kell sajnálni rá a pénzt. Egy új autóval buktam volna! Ez pénzt termel / többet mint a banki kamat/ az autón meg csak pénzt veszít az ember és ez a nem mindegy! Kértem több árajánlatot, utána olvastam az interneten, néztem rengeteg videót, most mit érdemes venni, hol tart a technika mi várható a jövőben, ezt ajánlom mindenkinek. Az Energiamonitoring mellett az döntött, hogy már akkor felajánlották a segítségüket mikor még csak terveztem, hogy belevágok. Mindenki más azt szajkózta ez nem kell, hanem az kell.., volt olyan ajánlatadó, aki 20 perc beszélgetés alatt négyszázezret engedett!!!, de nem mondta meg, mi változott, a minőség vagy a hasznából engedett!? Pedig ismerjük a mondást olcsó húsnak híg a leve, ez itt is megállja a helyét! Zoltánnal sokat beszélgettünk és mindig türelmes volt, mindig kimerítő választ kaptam pedig volt kérdésem bőven! Még a hőszivattyúval kapcsolatban is segített,- ami nem az Ő dolga lett volna- ezúton is köszönöm neki! mikor elérkezett a kivitelezés napja  pontosan úgy történt minden ahogy megbeszéltük, csúszás nem volt, megoldották! A munkatársai is nagyon barátságosak voltak, kellemesen csalódtam, mert az építőiparban manapság ritka a jó szakember de ők azok voltak. Rendet raktak, semmit nem kellett takarítani utánuk! Csak ajánlani tudom őket! Nálam legközelebb is ők csinálnák az biztos!

Somogyi Csaba   Rábapaty

Gerle Kund

Néhány éve terveztem napelemes rendszer telepítését. Ahogy a házam átépítése során a többi szakágnál, úgy itt is azt a metódust követtem, hogy nagy merítésből kerestem két minőségben meggyőző vállalkozót és közülük az anyagilag előnyösebbet választottam.

Így jutottam el az Energiamonitoring Kft-hez 2018-ban és ők végezték a kivitelezést 2019 elején.

Jó szívvel tudom ajánlani őket. 30-35 partner dolgozott a házamon, a napelem telepítés volt az egyik legproblémamentesebb.

Néhány éve terveztem napelemes rendszer telepítését. Ahogy a házam átépítése során a többi szakágnál, úgy itt is azt a metódust követtem, hogy nagy merítésből kerestem két minőségben meggyőző vállalkozót és közülük az anyagilag előnyösebbet választottam.

Így jutottam el az Energiamonitoring Kft-hez 2018-ban és ők végezték a kivitelezést 2019 elején.

Jó szívvel tudom ajánlani őket. 30-35 partner dolgozott a házamon, a napelem telepítés volt az egyik legproblémamentesebb.

Saját tapasztalataim:

  • Igaz, hogy vidékről és emailben, de jól menedzselték a folyamatot. Mindig tudtam, hogy mi lesz a következő lépés és az ELMÜ adminisztráció is zökkenőmentes volt.
  • Akkor jöttek, amikor mondták,
  • úgy telepítették, ahogy kértem – a tetőkép is számít, de a meglévő szerkezeteket is figyelembe kell venni – tetőablak, villanykábel tetőtartó, kéményseprőjárda…,
  • annyiba került, amiben megállapodtunk
  • úgy működik, ahogy vártam. (Csak ezek az átkozott felhők!!! Húzzák ki a pénzt a zsebemből…!)
  • ez nem műszaki paraméter, de jól esik az időnként megfáradt építtetőnek: kulturáltak, barátságosak voltak, értették a szempontjaimat.

Gerle Kund, Budapest

Török Zsolt

2018 nyarán döntöttem el, hogy szeretnék napelemes rendszer telepíteni, mivel a családommal kertes házba költöztünk és így lehetőségünk nyílt arra, hogy villanyszámla költségünket csökkentsük. Több cégtől kértem ajánlatot, amelyekből három céget választottam ki, hogy helyszíni felmérést és részletes ajánlatot készítsen. Az Energiamonitring Kft. kitűnő választásnak bizonyult, mivel a kivitelezési és engedélyeztetési megvalósítási ütemezése az én igényeimet vette alapul, mivel a napelemes rendszerünk telepítését az energiahatékonysági hitelprogram keretében kívántuk megvalósítani.

2018 nyarán döntöttem el, hogy szeretnék napelemes rendszer telepíteni, mivel a családommal kertes házba költöztünk és így lehetőségünk nyílt arra, hogy villanyszámla költségünket csökkentsük. Több cégtől kértem ajánlatot, amelyekből három céget választottam ki, hogy helyszíni felmérést és részletes ajánlatot készítsen. Az Energiamonitring Kft. kitűnő választásnak bizonyult, mivel a kivitelezési és engedélyeztetési megvalósítási ütemezése az én igényeimet vette alapul, mivel a napelemes rendszerünk telepítését az energiahatékonysági hitelprogram keretében kívántuk megvalósítani. A rendszer megvalósításához kapcsolódó adminisztrációs nehézségeket is magukra vállalták és az időközben felmerült kérdéseimre azonnal választ kaptam. A kivitelezés során házunk külső épségére fokozottan ügyeltek.

Magas műszaki színvonalú rendszert építettek ki kedvező áron és számomra megfelelő garanciális feltételekkel.

Köszönöm a rugalmasságot és precizitást, maximálisan elégedett ügyfél vagyok!

Köszönettel: Török Zsolt, Bácsalmás

CÉGES REFERENCIÁK

Napelemes rendszerek

Autó Kákonyi Kft.
10 kWp

Gépforg 2000 Kft
17 kWp

Endler Faipari Kft.
10 kWp

Dunaszekcső Önkorm. Óvoda 3,9 kW

Dunaszekcső Önkorm. Óvoda 3,9 kW

Gara község intézményei

Bölcsőde
5 kWp

Általános Iskola
5 kWp

Önkormányzat
4 kWp

Napelemes rendszerek Németországban

Németország Rehna
1000 kWp

Németország Rehna
1000 kWp

Németország Salzwedel
500 kWp

Németország Salzwedel
500 kWp

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01