Szállodák fejlesztése Pest megye területén

Egy friss pályázati kiírás érkezett.
„Szállodák fejlesztése Pest-megye területén”

A pályázat célja a meglévő Pest megyei szállodák férőhely kapacitásának bővítése, a szolgáltatások színvonalának emelése, illetve új szolgáltatások bevezetésének támogatása     

A támogatás 60-300 millió Ft összegben igényelhető,

a támogatás intenzitása 50%

Támogatható a szállodák kapacitásbővítése, külső és belső megjelenésének fejlesztése, szálláshelyi szolgáltatások színvonalának emelése, infrastrukturális fejlesztések, szobák, közösségi terek bővítése, korszerűsítése, a wellness részleg beruházásai, konferenciaterem kialakítása.

Ezen felül a támogatható a szálláshelyek üzemeltetésének hatékonysága is!

A támogatást olyan mikro,-kis-,és középvállalkozások igényelhetik, akik rendelkeznek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel és Pest-megye területén valósítják meg a fejlesztést.

A pályázóknak kötelezően vállalniuk kell,hogy az év 365 napján nyitva tartanak,minimálisan 50%-os kihasználtsággal működik a szálloda a fenntartási időszak végéig, amely 5 év, valamint szobáikban maximum 150 vendég elszállásolását tehetik lehetővé.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01