Növekedési Hitelprogram – napelem felszerelésre, napelem telepítésére

Kiszámítható,alacsony törlesztő részletű hitel,forint alapú finanszírozással, árfolyamkockázat nélkül,mely napelem telepítésre is kiválóan alkalmas!

Kifejezetten mikro- kis vagy középvállalkozások megsegítésére, támogatására jött létre az NHP kölcsön (Növekedési Hitelprogram) és a legújabb az NHP Hajrá. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a hitelezésben megfigyelt zavarok enyhítésére, a pénzügyi stabilitás megerősítése hozta létre. A jelen járvány negatív gazdasági hatásainak tompítására, a hitelpiaci zavarok elkerülése érdekében az MNB 2020. április 20-án elindította az NHP részét képező NHP Hajrá konstrukciót is. Kifejezetten azoknak a cégeknek szeretnének vele segíteni, akik a pályázatokat nem tudják igénybe venni, így hitelt kell felvenniük, gondban vannak, sürgősen tőkére lenne szükségük egy nagyobb beruházáshoz, felújításhoz, beszerzéshez a fennmaradásuk érdekében. A hitel a vállalkozás működését kell, hogy szolgálja mindenképp.

A program volumene és a konstrukciók széles felhasználhatósági köre miatt sokoldalúan igénybe vehető. Tárgyi eszközök beszerzésének finanszírozására, ingatlanhoz kapcsolódó beruházás és üzletrész vásárlás finanszírozásához igényelhető. Költséghatékony, rövid és hosszú távon is kifizetődő támogatás, mely napelem felszerelésre, napelem telepítésére is kiválóan alkalmas.

A Növekedési Hitelprogram Hajrá olyan kedvező hitel, melynél fix, maximum 2,5% -os évi kamattal kell számolni. A kiszámítható és alacsony törlesztő részletű hitel, forintalapú finanszírozással, árfolyamkockázat nélkül. Ezek a legnagyobb előnyei. 1 és 20 millió közötti összeg vehető igénybe, ami napelem telepítésre bőven elegendő.

A futamidő meglehetősen rugalmas, akár 20 évre is kérhető. Be lehet úgy állítani a hitelt, hogy a törlesztő részlet ne haladja meg a jelenlegi villanyszámla összegét, ezáltal nem jelent plusz költséget a vállalkozásnak, hanem a meglévőt váltja ki. A kölcsön visszafizetése után még legalább 25 évig termel a napelemes rendszer, így bőven megtérül az ára. Egy olyan napelem támogatás, mely a hosszú távon tervezőknek kiváló megoldás, érdemes igénybe venni és kihasználni.

Hogy ki veheti fel?

Minden olyan mikro- kis vagy középvállalkozás, mely per-, teher- és igénymentes ingatlant tud felmutatni, a törvényben előírt feltételeknek megfelel és belföldi székhelyű, illetve legalább egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik. A tiszta jogi háttér és a pozitív pénzügyi múlt elengedhetetlen. Pozitív saját tőke, nyereséges gazdálkodás fontos, illetve ahol nincs korábbi lejárt, fizetetlen tartozás, NAV végrehajtás a cégen, az veheti igénybe a hitelt.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01