Napelemes rendszerek vidéken

A napelemes rendszert telepítők zöld és tiszta energiatermeléssel megtermelik saját energiaellátásukat, mindemellett rengeteget spórolnak vele.
Cikkünkben bemutatunk néhány olyan vállalkozót, magánszemélyt, akik már használják napelemes rendszereinket!

A nagy cégek mellett már a kistermelők, gazdálkodók, kisvállalkozók és magánszemélyek is egyre többen tartják fontosnak, hogy bekapcsolódjanak a környezetvédelembe, óvják azt valamilyen hasznos módon, például megújuló energiaforrások, közük napelemek használatával is. Már nem csak a szelektív hulladékválogatás a fő irányvonal, és nem csak divat, hanem kiemelt fontosságú, közös érdek is a napelem rendszerek kiépítése, megújuló energiaforrások használata a mindennapokban, otthon és a munkahelyeken is.

Éppen ezért, egyre nagyobb teret nyer vidéken is a napelem telepítés. Környékünkön, Bács- Kiskun és Tolna megyében, Baja, Kalocsa, Tolna, Szekszárd környékén, kisebb falvakban, nagyobb városokban és úgy általában, egyre több helyen láthatóak napelemek az épületek tetején vagy kitelepített napelem parkok. Ez az alternatív megoldás korlátlanul áll rendelkezésre, környezetbarát módon. Fantasztikus megújuló energiaforrás, mely mindenféle káros hatástól mentes. Egy napelemes rendszer nem szennyezi a levegőt, mentes a káros anyagok kibocsátásától, nem képez veszélyes hulladékot, nincs zajkeltő hatása. Ellenben nagy előnye, és mellette szól, hogy a napelem rendszert telepítők saját energiaellátásuk megtermelik, nem függnek a szolgáltatótól, rengeteget tudnak spórolni, anyagilag is jobban járnak vele. A zöld, tiszta energiatermelés, a napenergia felhasználása közös érdek, környezetünk védelmében.

Fontosnak tartjuk, hogy vidéken, Bács és Tolna megyében, sokan szívügyüknek tekintsék a napelemes rendszerek használatát.

Ezért bemutatunk pár olyan vállalkozót, közintézményt, magánszemélyt, aki élen jár ebben, és jó példát mutat.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01