Napelemes rendszer Baján

Örömmel látjuk hogy egyre nagyobb teret nyer vidéken is a napelem telepítés és a környezetvédelem.
Bajai lakosként, Baján jelenlévő cégként, kiemelten fontosnak tartjuk a környékünkön élők támogatását,ebben a fontos törekvésükben.
Cikkünkben bemutatunk néhány olyan vállalkozót, magánszemélyt, akik már használják napelemes rendszereinket!

Bács-Kiskun és Tolna megyében, a lokális környezetünkben, Baján kívül, Kalocsán, Szekszárdon, Tolnán és környékbeli kisebb városokban, falvakban is egyre több helyen fontosnak, közös érdeknek tartják Földünk megóvását, a túlfogyasztás, az energiafogyasztás csökkentését, napelemek telepítését, korszerűbb fűtőrendszerek kiépítését. Kisfogyasztóként és vállalkozást, közintézményt működtetőként is kiállnak a közösség elé a környezet védelmében, jó példával elől járva. Épp ezért szeretnénk nektek bemutatni olyan cégvezetőket, magánszemélyeket, akik megtették az első lépéseket az ökológia lábnyomuk csökkentésére, napelemes rendszerek telepítésével.

Íme, az első izgalmas visszajelzés Kiss Gábortól. Azért rendkívül fontos számunkra, mert Gábor bajai és mivel cégünk is Baján található, szívünknek különösen kedves a környéken tevékenykedni, valakinek a házát, vállalkozását itt zöldebbé tenni.

Baján, magánszemélyként, saját házában telepített napelemeket Kiss Gábor, hogy jelentős energiafogyasztását csökkenthesse. A nagy mennyiségű elektromos eszköz és a padlófűtés, mely a lakásában megtalálható, nagyon sok energiát fogyasztott. Ezért keresett egy alternatív, környezetbarát, pénztárcakímélő, környezeti terhelést csökkentő megoldást. Így lelt cégünkre, mint kivitelezőre, napelemes rendszerekre.

Hogy miért választotta csapatunkat, az országszerte fellelhető napelemes rendszer telepítő szolgáltatók közül? Gábor a körültekintő utánajárást követően döntött cégünk mellett elsősorban, de hallgasd meg a videót, melyben beszél bővebben döntése okairól.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01