MFB 0%-os hitelkonstrukció napelem telepítésre magánszemélyeknek

GINOP-8.4.1/A-17 VEKOP-5.2.1-17
Lakóépületek energiahatékonyságának, korszerűsítésének és megújuló energia felhasználásának növelését célzó visszatérítendő támogatás (0%-os hitel)pályázat.

  • a hatékony, jól megtervezett napelemes rendszerek képesek teljes mértékben kiváltani a háztartás számára szükséges villamos energiát
  • a 0%-os hitel fedezi a napelemes rendszer kiépítését
  • a kamatmentes hitel havi törlesztőrészlete annyi lesz, mint a korábbi villanyszámla összege, így 9-10 év alatt törleszthető a felvett összeg, eközben a napelemes rendszer már üzemel és megtermeli a szükséges villamosenergiát.
  • miután a hitelt visszafizetted még legalább 20-25 évig termeli a napelemes rendszer a villamos energiát.

Magánszemélyként az egyik legjobb konstrukció, melyet használhatunk napelem telepítésrenapelemes rendszer kiépítésére a 0%-os MFB hitelkonstrukció, azaz a GINOP–8.4.1/A-17 VEKOP-5.2.1-17 pályázat.

Az európai unió támogatja a korszerű és energiatakarékos otthonokat, ezért hozta létre a lakosság számára a 0%-os hitelt, amit pályázati rendszerbe helyeztek.

Ez tulajdonképpen egy kamatmentes visszatérítendő támogatás.

Különböző energetikai és fűtéskorszerűsítésre, köztük napelem telepítésre is felvehető. Mindösszesen 10% önerő szükséges a hitel felvételéhez.

A villany és fűtésszámla kiváltásának összege megegyezhet a havi törlesztő részlettel.

A hatékony, jól megtervezett napelemes rendszerek képesek teljes mértékben kiváltani a háztartás számára szükséges villamos energiát, a 0%-os hitel fedezi a napelemes rendszer kiépítését.

A kamatmentes hitel havi törlesztőrészlete annyi lesz, mint a korábbi villanyszámla összege, így 9-10 év alatt törleszthető a felvett összeg, eközben a napelemes rendszer már üzemel és megtermeli a szükséges villamosenergiát.

Miután a hitel visszafizetésre kerül még legalább 22-25 évig termeli a napelemes rendszer a villamos energiát.

Ingatlanonként 500 ezer és 10 millió forint közötti összegre számolhatunk.

A hitel futamideje akár 20 év is lehet.

Igénybe veheti minden nagykorú, cselekvőképes, adóazonosítóval rendelkező magyar állampolgár vagy legalább egy éve magyar lakcímmel/tartózkodási hellyel rendelkező személy, aki otthonát korszerűsíteni kívánja és annak tulajdonosa is. Csak lakóingatlanra használható, mely a támogatást igénylő lakóhelye, ideiglenes tartózkodási helye egyúttal. Így felvehető családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház és üdülőházra is, ha az lakóingatlan. Továbbá nincs adó és köztartozása,valamint nem szerepel negatív adósként.

Nem szabad felhasználású hitel, számlával kell igazolni minden beruházást.

2022. december 31-ig vagy forráskimerülésig adott a lehetőség, hogy otthonát korszerűsítse napelemes rendszer telepítésével ebben a formában, nagyon kedvező feltételekkel.

 

 A pályázat további részleteiről  ITT  olvashatsz 

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01