Ginop1.2.8-20 pályázat - vissza nem térítendő támogatás megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása érkezik, melynek kódszáma GINOP-1.2.8-20

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 33,3 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2020. május 29. 9:00 órától 2020. november 2. 12:00 óráig lehetséges. Nem támogatható a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló eszközbeszerzés, fejlesztés és minimum öt fő foglalkoztatott fölött vehető igénybe.

A felhívás elsődleges célja a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése, a vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartása, fejlesztések, a termelékenység növelése és technológiai megújulások támogatása.

A feltételeknek megfelelő projektekre 5 millió Ft-153,5 millió Ft közötti visszatérítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig a vállalkozókat, azon felül pedig azok kötelesek önerőből finanszírozni a többit. A fejlesztésre létrehozott GINOP-1.2.8-20 kiválóan alkalmas napelemes rendszer telepítésére is. A támogatott vállalkozások 100% támogatási előleg igénybevételével valósíthatja meg a fejlesztési elképzeléseit.

Kik igényelhetik?

Azok a mikro-, kis-, és középvállalkozások, melyek rendelkeznek legalább egy lezárt, teljes üzleti évvel és a statisztikai állományi létszáma 2020. április hónapra vonatkozóan minimum 5 fő, továbbá magyarországi székhellyel rendelkező, egyszeres könyvvitelt vezető gazdálkodók vagy kettős könyvvitelt vezető vállalkozások, szövetkezetek, egyéni cégek. Esetleg az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezetek, kettős könyvvitelt vezető vállalkozások fióktelepei.

Milyen célból jött létre és mire használható fel?

A cél új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása, automatizált termelési rendszerek fejlesztése, gyártási technológiák fejlesztése, folyamatautomatizálási eszközök, szenzor-, és vezérlés technológiák fejlesztése, robottechnológia alkalmazása, intelligens gyártás megoldások beszerzése, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása. Utóbbi célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával. Így napelemes rendszerek telepítésére kiválóan alkalmas.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01