BLOG

Fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassunk eseményekről, érdekességekről, technikai újdonságokról, ami Téged is érdekelhet és érinthet!
Jó olvasást kívánunk!

Inverter szerepe és kiválasztása

Az inverter a hálózatra tápláló napelemes rendszerek egyik legfontosabb eleme. Mi a szerepe és miért nagyon fontos, hogy jól válasszunk?
Cikkünkben arról írunk, hogy mik azok a fő szempontok, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

tovább olvasom »

GINOP 4.1.3-19 és a GINOP 4.1.4-19 pályázat mikro,-kis,-és középvállalkozások számára

Mikro,-kis,-és középvállalkozások számára továbbra is beadhatóak a GINOP 4.1.3-19 GINOP 4.1.4-19 pályázati kérelmek,amelyek napelemes rendszerek telepítéséhez és épületenergetikai fejlesztésekhez nyújtanak vissza nem térítendő támogatást vállalkozások részére.A kiírás keretében nem támogathatóak a Budapesten és Pest-megyében megvalósuló beruházások, valamint az agráripari vállalkozások fejlesztései.

tovább olvasom »

Napelemes rendszer kamatmentes részletre!

Az európai unió támogatja a korszerű, és energiatakarékos otthonokat, ezért pályázati lehetőséggel segítik a családokat, hogy kedvező feltételek mellett tudják korszerűbbé, értékesebbé, könnyebben fenntarthatóvá és környezetbaráttá tenni otthonaikat. Óriási lehetőség mindazoknak, akik nem szeretnék vagy nincs lehetőségük egyösszegben kifizetni a fejlesztéseket.

tovább olvasom »

A napelemes rendszer engedélyeztetésének menete

Ha napelemes rendszer telepítése mellett döntöttél, számos kérdés merülhet fel benned az engedélyeztetési és telepítési folyamattal kapcsolatban. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgodat, és hozzásegíteni ahhoz, hogy lépésről lépésre átlásd a folyamatot és a hozzá kapcsolódó teendőket.

tovább olvasom »

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01