AKÁR 50% ÁLLAMI TÁMOGATÁS NAPELEMES RENDSZEREKRE!

50 % VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁS NAPELEMES RENDSZEREKRE AZ OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAMBAN! Továbbra is szaldós elszámolással!

A támogatás már meglévő, felújítani, bővíteni, korszerűsíteni kívánt ingatlanra vehető igénybe.

A program akár 50%-os vissza nem térítendő támogatással számos felújítási és korszerűsítési tevékenységre nyújt lehetőséget a 25 év alatti gyermeküket nevelő a családok  számára.

A támogatás összege a felújítására fordított összegnek legfeljebb  50%-a lehet, ez azonban nem lehet több 3.000.000 Ft-nál.
Fontos , hogy az államkincstár által kiutalt támogatás összegében a vállalkozási díj és az anyagköltség 50-50%-ban oszlik meg.
Tehát a benyújtott kérelemhez csatolt számlák között feltétlenül kell lennie minimum 25-25 % vállalkozási díjat és anyagköltséget tartalmazó számlának.

A támogatás igényléséhez a felújítási munkákra 2021 január 1-je után megkötött szerződéssel kell rendelkezni, valamint kizárólag 2021 január 1-je után kiállított és teljesített számlákat lehet elszámolni az anyagköltségeket illetően is.

A támogatás számos kül,- és beltéri felújításra, korszerűsítésre igényelhető,köztük NAPELEMES RENDSZER telepítésére és fűtéskorszerűsítésre is!

Érdemes mielőbb cselekedni, mert az állami támogatással telepített napelemes rendszerek esetében nem tudni biztosan, hogy meddig marad a szaldós elszámolási forma.

Bővebb információ a szaldós elszámolási formáról

Mivel egy napelemes rendszer engedélyeztetése akár 2 hónapig is eltart, legjobb minél hamarabb elkezdeni az engedélyeztetési és tervezési folyamatokat, hogy kedvezőbb szerződési feltételekkel,ezáltal lényegesen gyorsabb megtérülési idővel tudja megvásárolni napelemes rendszerét!

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01