40,7 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése Vaskúton a Maxima Kft.-nél

Edwin Oudejans a Maxima Kft. tulajdonosa Hollandiából költözött Magyarországra. A Baja melletti kis településen, Vaskúton található virágkertészetében csodálatos Pünkösdi rózsákat termeszt.

Vaskút Bács-Kiskun megyében található. A vidéki életmódnak megfelelően sokan foglalkoznak állattenyésztéssel, növénytermesztéssel. A Maxima Kft.tulajdonosa virágkertészetében Pünkösdirózsák termesztésével, nevelésével foglalkozik.

Kertészetének energiafelhasználását szerette  volna napelemes a napelemes rendszerrel megtermelni, melynek kivitelezésére cégünket választotta.

A fejlesztést vissza nem térítendő pályázati forrás segítségével valósította meg. Teljes körűen segítettük Őt a pályázatírástól a kivitelezésig egyaránt.

40,7 kWp teljesítményű, prémium minőségű napelemes rendszert telepítettünk kertészetében, amellyel a cég teljes egészében kiváltotta a korábbi magas villamosenergiára fordított költségeit. 

Edwin Oudejans rövid videójában elmondja, miért döntött napelemes rendszer mellett és miért választotta cégünket a kivitelezésnél.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a témában, információkat gyűjteni és egyedi ajánlatainkról értesülni, akkor kérlek kövess minket a Facebookon és iratkozz fel hírleveleinkre!

Hozz jó döntést napelemes rendszer vásárlásakor!
Kérd Ingyenes online vagy telefonos Konzultációnkat!

Rólunk

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ENERGIAKÖLTSÉGEI FELETT

Velünk az energiaszámlákon kívül másra is költhet.

Térkép

Kapcsolat

Energiamonitoring Kft
H – 6500 Baja Parti utca 20-22.
Tel: +36-20-482-0155
Email: zoltan.szabo@energiamonitoring.hu
Web: energiamonitoring.hu
Skype: energiamonitoring01